Ingår du i en båtklubb? Då vet du att det är många beslut som ska tas för att allt ska fungera i klubben. Man behöver bland annat besluta om hur man ska skydda sig mot stölder och hur man ska hålla det snyggt på båtplatsen. Ibland kan bristen på kommunikation tyvärr leda till osämja, något som är mycket tråkigt. Genom att anordna en trevlig konferens kan ni både lära känna varandra bättre och dessutom komma fram till riktigt bra beslut. Passa gärna på att hyra en fin lokal för konferensen så blir det hela ännu trevligare.

Lätt att hitta konferenslokal i Stockholm

Funderar du på att hålla en konferens med din båtklubb och befinner dig i Stockholm? Då är det nu lättare än någonsin att hitta konferensrum i Stockholm att hyra. Allt du behöver göra är att surfa in på helio.se. Där får du alla tillgängliga konferensrum presenterade för dig och kan dessutom boka dem på ett enkelt sätt online. Att hyra en fin lokal till konferensen gör att det hela känns mer uppstyrt och trevligt. Dessutom erbjuder många konferensanläggningar med konferensrum i Stockholm servering av mat och övernattning. Det gör att ni kan hinna med både nytta och nöje.

Att diskutera på konferensen

Vilka punkter är då bra att ta upp på konferensen för båtklubben? Först är det bra att tänka på om det finns någon företeelse som har skapat irritation i klubben. Det kan till exempel vara att någon tycker att städningen inte sköts eller att någon får dra ett mycket tyngre lass än någon annan. Genom att diskutera dessa irritationsmoment och göra upp regler och skriva scheman kan ni komma till rätta med problemet.

Alla båtägare vet också att båtstölder är ett stort problem och något ni bör försöka skydda er mot. Passa på att bjuda in en föreläsare som jobbar med säkerhet till konferensen för att få tips och råd om hur ni ska undvika att bli av med era båtar. Det kan naturligtvis också vara kul att bjuda in andra typer av föreläsare, till exempel någon som berättar om en långsegling eller om båtskötsel. Kom ihåg att en konferens alltid ska ge inspiration till ett bättre arbete i framtiden.